Je kunt nu inschrijven voor de North Sea Conference 2022, eerder uitgesteld van november naar mei. 23 tot 25 mei kun je de conferentie bijwonen in het historisch hart van Brugge.

1 conferentie, 5 events

De hoofdconferentie op 24 mei heeft als thema 'driving green, resilient and digital transitions'.

Sprekers en panelleden geven hun visie op hoe we de opwarming van de aarde kunnen aanpakken en de impact van Covid-19 te boven kunnen komen. U krijgt ook de kans om deel te nemen aan workshops en een tentoonstelling te verkennen om North Sea projecten te ontdekken. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de prijzen voor de North Sea Video & Photo Contest en een netwerkreceptie.

De conferentie biedt ook twee evenementen in het kader van het North Sea Region Programme:

Op 23 mei kunt u deelnemen aan Scoop the Impact voor een frisse duik in de straffe resultaten van North Sea projecten. Daarnaast delen topexperts tips over hoe u in contact kunt komen met de pers en beleidsmakers.

Op 25 mei is er het Get Ready-evenement om zich voor te bereiden op de tweede oproep van het nieuwe programma. De dag zit boordevol praktische tips waarmee u een succesvolle aanvraag kunt opstellen.

Alle info & inschrijven

De conferentie wordt gezamenlijk georganiseerd door de North Sea commissie, de Provincie West-Vlaanderen en VLAIO, met steun van het North Sea Region Programme.

Andere interessante evenementen

8 dec 2022
12:00h - 18:00h

Aan de slag met live data over waterkwaliteit

Congrescentrum Lamot, Mechelen
8 dec 2022
15:30h - 21:00h

Academia Meets Industry

Geuzenhuis, Gent
26 jan 2023
13:00h - 20:00h

See-days: Safety - Ergonomics - Environment

Flanders Expo,