Hoe kan een bedrijventerrein of nieuw woonproject slim omgaan met water? Aquafin, Matexi, Nuresys en de stad Vilvoorde delen hun ervaringen uit het proefproject rond kleinschalige circulaire watersystemen in De Kruitfabriek. Van experten in ons panel komt u alles te weten over de mogelijkheden van waterslimme concepten in uw stadsontwikkelingsprojecten.

Programma

Loont het om waterkringlopen te sluiten op kleine schaal? Welke zijn de voordelen? Zijn er valkuilen? Wat is er mogelijk op het vlak van subsidies?

In een panel met Victor Dries (raadgever kabinet minister Zuhal Demir), Marjolein Weemaes (directeur Business Development & Innovatie Aquafin) en vertegenwoordigers van projectpartners Matexi en de stad Vilvoorde komen al deze aspecten aan bod. Als deelnemer krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie, die door de presentator zullen worden voorgelegd aan de panelleden.

Dat alles afgewisseld met mini-reportages van inspirerende praktijkvoorbeelden.

15.30 uur Inleiding met conclusies uit het Kruitfabriek-project, gevolgd door het panelgesprek

17.00 uur Einde online sessie

Geprikkeld om op anderhalf uur tijd een berg informatie te verzamelen over waterslim wonen en leven in de toekomst?  Schrijf in voor deze online sessie.

Image
logobanner Kruitfabriek

Andere interessante evenementen

8 sep 2022
10:00h - 12:00h

Webinar alternatieve methodes voor fosforverwijdering

11 - 15 sep 2022

IWA World Water Congress & Exhibition

20 okt 2022

Aquarama Trade Fair 2022

Brabanthal Leuven, Haasrode