Laat op zondag 17 maart 2024 het publiek kennismaken met jouw vernieuwend product, technologisch ecosysteem of toekomstgerichte innovaties. Schrijf je onderneming nu in voor dit niet-te-missen evenement. Want wie innoveert, mag gezien worden!

Yes, wij doen graag mee en schrijven ons in!

fti_910x510_v2.jpg

Vandaag gezocht, binnenkort bezocht? FTI zoekt straffe Vlaamse brains

In Vlaanderen zijn er talloze bedrijven die fantastische dingen verwezenlijken. Om hen de kans te bieden om te stralen voor het grote publiek, slaan we de handen in elkaar met Flanders Technology and Innovation (FTI). Zij koesteren grote ambities: alles wat innovatief, technologisch én Vlaams is stimuleren in zowel binnen- als buitenland. 

Eerste Open Technologie en Innovatiedag op 17 maart 2024

Als eerste wapenfeit zet FTI de Open Technologie en Innovatiedag op poten. Concreet betekent dit dat op zondag 17 maart 2024 jouw bedrijf samen met honderden andere ondernemingen de deuren wijd kan openzetten. Het is de ideale gelegenheid om je aan de buurt, de provincie en heel Vlaanderen van je innovatiefste kant te laten zien.

Daarom lanceert Flanders Technology & Innovation een oproep. Wil je bedrijf haar innovatieve product of productieproces tonen en intussen ook wat openstaande vacatures invullen? Heeft je bedrijf een technologisch ecosysteem uitgebouwd of een innovatieve oplossing bedacht? Dan wil je deze gelegenheid niet laten passeren.

Meer info

Andere interessante evenementen

6 jun 2024
09:00h - 17:15h

Slotconferentie Living Lab Vlaanderen van het B-WaterSmart project

Congrescentrum Lamot, Mechelen
10 jun 2024
13:00h - 20:00h

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2024

Theater De Flint, Amersfoort