De lente-editie van Water Knowledge Europe loopt dit jaar van 23 tot 26 maart. Het online event bestaat uit drie aparte modules: 

  1. Horizon Europe Brokerage Event
  2. Water Market Europe Roadshow
  3. Water Projects Europe

Horizon Europe Brokerage event 2021

In het Water Knowledge Europe Brokerage event staan nieuwe projectoproepen voor het Horizon Europe (HEU) Research & Innovation Programme 2021-2022 centraal. Er worden ook projectideeën al voorgesteld. Wie krijg je te horen?

Bekijk de volledige agenda

 

Water Market Europe - Roadshow 2021

Water Market Europe komt tegemoet aan de de huidige technologische uitdagingen en noden voor innovatie door vraag en aanbod te verbinden. De klemtoon ligt nu op efficiënte digitale oplossingen en cybersecurity oplossingen voor de watersector. Technologieleveranciers vertellen welke ontwikkelingen er zijn om van Europa een waterslimme regio te maken. Wie krijg je te horen?

Bekijk de volledige agenda

Water in de ontwikkeling van het circulaire-economiebeleid

Water Knowledge Europe hosts de derde editie van Water Projects Europe, in samenwerking met NextGen en EASME. Het doel is om waterexperts en beleidsmakers samen te brengen om te praten over governance-uitdagingen in de transitie naar ciruclaire wateroplossingen. 

Experts uit verschillende EU H2020-projecten over water als onderdeel van de circulaire economie komen aan het woord. Met EU-beleidsmakers evalueren ze de relevante wetgeving, zoals de Urban Waste Water Treatment Directive and Sewage Sludge Directive.

Alle info en inschrijven Nog tot 19 maart

Andere interessante evenementen

17 - 19 jun 2024
09:00h - 17:00h

Water Innovation Europe

11 - 15 mrt 2025

Aquatech Amsterdam 2025

RAI Amsterdam, Amsterdam