see days

Uw taak als verantwoordelijke voor preventie, veiligheid, milieu en ergonomie is geen makkelijke opdracht. Evoluties op deze vlakken opvolgen via internet en vakmedia is vaak ingewikkeld, algemeen en vaag. Daarom werden de See-days opgericht. Ontdek alle ontwikkelingen makkelijk gebundeld tijdens deze beurs met een groot aanbod gratis seminaries en interessante demo’s op verschillende standen. Seminaries komen zelfs met een attest voor bijscholing in milieu-, veiligheidscoördinator, preventieadviseur.

Kom donderdag 2 juni naar Kortrijk Xpo en beleef See-Days. Dit is een uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden en bovendien te genieten van een verzorgd buffet en talrijke seminaries.

Vlakwa levert een bijdrage in sessie 7: Upgraden van bestaande waterzuiveringen in kader van duurzaam waterbeheer.

Water wordt schaars en duur. Opwaardering van waterstromen is niet langer fictie maar pure realiteit. Hoe kan je van uw bestaande waterzuivering tot een waterzuivering 2.0 komen, water terug inzetbaar maken in uw proces, afvalkosten reduceren, valorisatiepotentieel van residustromen beter in kaart te brengen? Wat zijn de beschikbare steunmaatregelen hiervoor ?
Vlakwa geeft meer info bij de bestaande subsidietrajecten.

Datum en openingsuren:

Donderdag 2 juni: De deuren zijn doorlopend geopend van 13u tot 19u30

Meer informatie en inschrijven via de website

Andere interessante evenementen

29 - 30 sep 2022

Interreg 2 Seas Annual Event

Fokker terminal, Den Haag
7 okt 2022
09:30h - 16:30h

Studiedag natuurlijke zuivering

Witte burg, Koksijde
17 - 19 okt 2022

Water Knowledge Europe 2022

Brussel,