Het Europese CircInWater project biedt €4.000 steun aan kmo watertechnologieleveranciers voor het inhuren van externe expertise rond topics zoals marketing, communicatie, internationalisatie, projectontwikkeling en bedrijfsontwikkeling.

Knowledge Lump Sum oproep

CircInWater reikt vouchers uit aan Europese kmo watertechnologieleveranciers die innovaties aanbieden binnen de agrifood of de energie-intensieve industrie (pulp en papier, mijnbouw, staal en chemie). Momenteel staat de ‘Knowledge Lump Sum’ oproep open. Concreet kunnen 40 tot 80 kmo’s maximaal €4.000 (100% steun) steun krijgen voor het inhuren van externe expertise of ondersteuning die de groei van het bedrijf bevorderen. Activiteiten waarvoor je steun kan krijgen, zijn in onderstaande figuur weergegeven. 

kmo steun


Meer info?

Geïnteresseerden moeten een digitale projectaanvraag indienen via https://circinwater.grantplatform.com/. Een aanvraag omvat de beschrijving van het bedrijf, de gewenste ondersteuning, de verwachte impact, de timing en het budget. Voor dat laatste moet je een offerte toevoegen van de externe partij waarop je een beroep zal doen. Projecten kunnen maximaal 6 maanden duren en projectaanvragen worden binnen de maand na indiening beoordeeld. 

Zolang er budget is, wordt er steun toegekend op basis van first come, first served. Snel zijn is dus de boodschap!