Realiseer samen met Sustainable Stories het nieuwe kinderdoeboek over SDG 6 ‘schoon water en sanitair’. Sustainable Stories is een Belgische vzw die duurzaam ondernemerschap al vanaf het eerste leerjaar stimuleert. Ze brengen jouw bedrijf rechtstreeks in contact met het talent dat nu op de schoolbanken zit. Deze kinderen komen misschien later wel bij jou solliciteren.

Over elk van de 17 SDGs maakt de vzw een heerlijk doeboek waarvan ze een gratis exemplaar geven aan  elke school. Ieder boek bevat een mooi verhaal met prachtige illustraties, gespreksstarters, weetjes en spelletjes die gratis gedownload kunnen worden. Nog belangrijker zijn de acties om een ondernemende mindset te ontwikkelen aan de hand van thema’s zoals gezondheid, energie, gelijkheid, verantwoorde consumptie en alle andere SDGs. Hier vind je alvast een mooi voorbeeld van het eindresultaat rond SDG7 ‘betaalbare en duurzame energie’.

In ‘Zwijn wil schoon zijn’ willen Bokje en Zwijntje elk de schoonste zijn. Ze doen er alles aan om elkaars spiegelbeeld in de rivier te vertroebelen, maar ze zien daardoor niet welke schade ze allemaal hebben aangericht. Zal het hen lukken om het water weer proper te krijgen en de dieren en planten te redden?

Sustainable Stories is momenteel op zoek naar partners uit het waterlandschap om de editie over SDG6 mee te realiseren. Wil jouw bedrijf hier mee zijn schouders onder zetten? 

Contacteer hen via info@sustainablestories.be of neem rechtstreeks contact op met de Verantwoordelijke Partnerships: Peter +32 475 674 318.

De deadline voor deelname is eind oktober.

Logo Sustainable Stories