Image
FIT_logo

Flanders Investment & Trade organiseert met de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Polen een webinar over de droogte In Polen en de meerjarige plannen voor wateropslag op woensdag 18 november van 10u tot 11u30. 

Reeds vele jaren kampt Polen met periodes van droogte. Het is één van de landen met de laagste waterreserves in Europa. Het Poolse Rekenhof NIK riep in 2019 om de inspanningen op het vlak van wateropslag te versnellen. De Poolse overheid maakte een meerjarig ontwikkelingsprogramma voor waterretentie, met als bedoeling de opslagcapaciteit te doen stijgen van 6,5% nu tot 15% in 2027. Het programma heeft een geschatte investeringsomvang van 12 miljard PLN. De Poolse watermaatschappij Wody Polskie staat in voor de uitvoering en ontwikkelde een Plan voor het Tegengaan van de Effecten van Droogte (DECP).

Om meer te weten te komen over de plannen van de Poolse overheid en de verschillende investeringsprojecten, organiseren we een webtalk met de Adjunct Voorzitter van het Poolse waterbedrijf. Er zal een uiteenzetting gebeuren van de plannen, met een mogelijkheid tot vraagstelling. Het webinar zal worden gehouden in het Engels.

Programma vind je hier.

Inschrijven doe je door te mailen naar wydarzenia@politykainsight.pl.

Andere interessante evenementen

4 dec 2020
14:00h - 16:00h

Webinar "Thirst for Power" van Michael E. Webber

,
7 dec 2020
09:00h - 12:00h

Masterclass water

Fedustria, Sint-Denijs-Westrem
7 dec 2020
13:00h - 00:00h

Studienamiddag waterproblematiek in de Vlaamse textielindustrie

Fedustria, Sint-Denijs-Westrem