De International Water Association brengt wereldwijde kernspelers op het gebied van water samen in een congres en beurs. Deze editie focust op ‘Water for smart and liveable cities’. Op de beursvloer is het Vlaams/Belgisch Paviljoen intussen een vaste waarde en een belangrijke ontmoetingsplaats voor de Vlaamse watersector.

Laat je mee de waterwereld beleven wat Vlaanderen in huis heeft?

Wist je dat het woord Vlaming is afgeleid van het Germaanse flauma (= vloed)? Wie in een gebied woonde dat onderhevig was aan overstromingen, was in de middeleeuwen een flauming. What’s in a name… Water stroomt door onze genen.

Want wij Vlamingen leven in een complexe realiteit. We leven in een dichtbevolkt, waterschaars, verstedelijkt gebied met veel economische en waterintensieve activiteit. Ondanks alle uitdagingen zijn we koploper in complexe wateroplossingen. Waarom? Omdat we er telkens in slagen om de juiste koppen bij elkaar te steken, die samen op de juiste knoppen weten te drukken. Straf hé? Wel, dat vinden wij ook.

Daarom hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een verhaal om Vlaanderen als waterregio op de kaart te zetten. Wie zijn we, wat doen we, wat drijft ons? Het paviljoen brengt dat sprekende verhaal voor het eerste knallend creatief naar buiten. Zo bieden we een aantrekkelijke en sterke groepsstand als toegangsticket om ook jouw verhaal (technologie, project, oplossing, dienst…) aan op te hangen.

Jouw bedrijf prominent aanwezig, ook op de IWA-mediakanalen

Bijkomend wordt door IWA een zeer sterke mediacampagne gevoerd die de bedrijven en instellingen op de landenstanden extra in beeld brengt. Die levert heel wat contacten op in Europa en ver daarbuiten, ook voor wie niet zelf fysiek op de beurs staat.

Ruimte om te ondernemen

Vlakwa coördineert en faciliteert samen met AquaFlanders, De Watergroep, Aquafin en FIT de praktische organisatie en opbouw van de groepsstand. Daarnaast hebben Hydroko en Delaware ook hun deelname aan de groepsstand bevestigd.

Zo kan je onder meer:

  • Genieten van een lage deelnameprijs
  • Gebruik maken van de gemeenschappelijke, open ruimte met permanentie
  • Zakencontacten prospecteren en ontmoeten

Laatste kans om deel te nemen!

Je kan deelnemen aan de groepsstand via verschillende sponsorformules

Heb je interesse? Neem dan voor vrijdag 13 mei 2022 om 12:00u contact op met Stéphanie De Man.

IWA 2022 in Kopenhagen, Denemarken: een verantwoorde keuze

Het IWA World Water Congress & Exhibition wordt om de twee jaar gehouden in een andere stad over de hele wereld. In 2022 wordt het van 11 tot 15 september georganiseerd in Kopenhagen, Denemarken: een interessante regio voor de Europese innovatiemarkt. Het congres en de beurs bezochten eerder Tokyo (2018), Brisbane (2016), Lissabon (2014), Busan (2012), Montreal (2010), Wenen (2008), Peking (2006), Marrakech (2004), Melbourne (2002), Berlijn (2001) en Parijs (2000).


Lees het laatste nieuws over deze projecten
IWA Kopenhagen

Op IWA Toronto direct contact met 5.000 waterprofessionals

6 september 2023
Lees het volledige artikel

11 - 15 sep 2022

IWA World Water Congress & Exhibition