Image
Denemarken

De IWA World Water Congress & Exhibition vindt tweejaarlijks plaats en brengt wereldwijde kernspelers op het gebied van water bijeen in een congres en beurs. In elke editie komen de thema’s van de IWA-werkgroepen aan bod en is er extra aandacht voor de uitdagingen in de desbetreffende regio. Door COVID-19 wordt IWA echter uitgesteld naar september 2022 en vindt plaats in Kopenhagen, Denemarken.

In 2022 zal de focus op de volgende onderwerpen liggen: water utility management, wastewater treatment & resource recovery, drinking water & potable reuse, city-scale planning and operations, communities, communication & partnerships, water resources & large scale water management.

Met het Vlaams/Belgisch Paviljoen creëren we met de Vlaamse watersector een belangrijke ontmoetingsplaats. In het paviljoen worden de Vlaamse water knowhow en -oplossingen getoond met als doel betrokken te geraken bij nieuwe projecten en initiatieven.

Nu de nieuwe datum is vastgelegd, kijken we uit om allemaal samen te werken en opnieuw een fantastisch Vlaams/Belgisch Paviljoen te organiseren op IWA World Water Congress.

Interesse om deel te nemen aan het Paviljoen?

Geef je contactgegevens door aan  Stéphanie De Man

Andere interessante evenementen

21 - 23 jun 2021

World Cities Summit

21 jun 2021 - 2 jul 2021

Singapore International Water Week

22 jun 2021
10:00h - 12:00h

Wat betekent het afwegingskader prioritair watergebruik droogte voor mijn bedrijf?