Image
Denemarken

De IWA World Water Congress & Exhibition vindt tweejaarlijks plaats en brengt wereldwijde kernspelers op het gebied van water bijeen in een congres en beurs. In elke editie komen de thema’s van de IWA-werkgroepen aan bod en is er extra aandacht voor de uitdagingen in de desbetreffende regio. Door COVID-19 wordt IWA echter uitgesteld naar september 2022 en vindt plaats in Kopenhagen, Denemarken.

In 2022 zal de focus op de volgende onderwerpen liggen: water utility management, wastewater treatment & resource recovery, drinking water & potable reuse, city-scale planning and operations, communities, communication & partnerships, water resources & large scale water management.

Met het Vlaams/Belgisch Paviljoen creëren we met de Vlaamse watersector een belangrijke ontmoetingsplaats. In het paviljoen worden de Vlaamse water knowhow en -oplossingen getoond met als doel betrokken te geraken bij nieuwe projecten en initiatieven.

Nu de nieuwe datum is vastgelegd, kijken we uit om allemaal samen te werken en opnieuw een fantastisch Vlaams/Belgisch Paviljoen te organiseren op IWA World Water Congress.

Interesse om deel te nemen aan het Paviljoen?

Geef je contactgegevens door aan  Stéphanie De Man

Andere interessante evenementen

16 - 28 sep 2021
13:00h - 17:00h

Inspiratiereeks 'Wat met Water?'

22 sep 2021
14:00h - 17:00h

SMART AQUAPONICS praktijkbezoek

Kruisem, Oost-Vlaanderen,
23 sep 2021

Voka LAB Duurzaam Waterbeheer: culinaire roadtrip

Ardo NV, Ardooie