Image
IWA postcard

De IWA World Water Congress & Exhibition vindt tweejaarlijks plaats en brengt wereldwijde kernspelers op het gebied van water bijeen in een congres en beurs. In elke editie komen de thema’s van de IWA-werkgroepen aan bod en is er extra aandacht voor de uitdagingen in de desbetreffende regio. Door COVID-19 wordt IWA echter uitgesteld naar 9-14 mei 2021 en vindt plaats in Kopenhagen, Denemarken.

Het besluit van de Raad van Bestuur van IWA om het congres te verplaatsen naar volgend jaar volgt op een beoordeling van de vooruitzichten en onzekerheid over de aanhoudende effecten van de pandemie en de aanbevelingen van de lokale organisatoren.

In 2021 zal de focus op de volgende onderwerpen liggen: water utility management, wastewater treatment & resource recovery, drinking water & potable reuse, city-scale planning and operations, communities, communication & partnerships, water resources & large scale water management.

Met het Vlaams/Belgisch Paviljoen creëren we met de Vlaamse watersector een belangrijke ontmoetingsplaats. In het paviljoen worden de Vlaamse water knowhow en -oplossingen getoond met als doel betrokken te geraken bij nieuwe projecten en initiatieven.

Nu de nieuwe datum is vastgelegd, kijken we uit om allemaal samen te werken en opnieuw een fantastisch Vlaams/Belgisch Paviljoen te organiseren op IWA World Water Congress.

Interesse bij deelname aan het Paviljoen? Geef alvast uw contactgegevens door aan Stéphanie De Man.

Andere interessante evenementen

4 dec 2020
14:00h - 16:00h

Webinar "Thirst for Power" van Michael E. Webber

,
7 dec 2020
09:00h - 12:00h

Masterclass water

Fedustria, Sint-Denijs-Westrem
7 dec 2020
13:00h - 00:00h

Studienamiddag waterproblematiek in de Vlaamse textielindustrie

Fedustria, Sint-Denijs-Westrem