Het IWA World Water Congress & Exhibition is hét wereldwijde evenement voor waterprofessionals en vindt elke twee jaar plaats. Je ontmoet er duizenden toonaangevende denkers, besluitvormers, onderzoekers en vertegenwoordigers van binnen en buiten de watersector. Heb je interesse om ook dit jaar je vernuftige wateroplossingen te delen met de wereld? Wees er dan bij op de 14de editie die wordt georganiseerd midden augustus 2024 in Toronto (Canada).

IWA Kopenhagen
Pitchpresentatie op de Fluid Crew stand op IWA Kopenhagen in september 2022.
 

Afgelopen jaren verenigde de Vlaamse watersector zich op IWA events in Busan (2012) – Lissabon (2014) – Brisbane (2016) – Tokyo (2018) en Kopenhagen (2022). Ook de volgende editie kunnen we als een sterk collectief aan IWA deelnemen!

Vlakwa biedt de kans om de Vlaamse watersector te positioneren op 1 gezamenlijke stand onder de koepel van Fluid Crew, en zo opnieuw vaste speler te zijn met het Vlaams/Belgisch Paviljoen.

Interesse?

Ook jij kunt hiertoe bijdragen om onder één koepel de internationale markt te veroveren. Net als voorgaande edities polsen wij vooraf graag naar de interesse van de Vlaamse bedrijven om hieraan deel te nemen. Welke focus jouw bedrijf ook legt, je bent zeker welkom.

Door deel te nemen aan een groepsstand kun je profiteren van een lagere deelnameprijs en gebruikmaken van gemeenschappelijke ruimtes waar je zakencontacten ontspannen kunt ontmoeten. De trip richting Canada en het programma worden verzorgd, wat jou als deelnemer ontzorgt. Naast de logistieke planning, krijg je ook ondersteuning voor communicatie zoals wervende flyering en pitchsessies op de stand om leads aan te trekken. Ook de dagelijkse happy hour bewijst daar zijn nut. :-)

Stéphanie De Man op IWA Kopenhagen 2022Nog niet overtuigd? Bekijk de aftermovie van de vorige editie en krijg de smaak te pakken. Of blader hieronder door het foto-album van IWA World Water Congress & Exhibition in Kopenhagen in september 2022.

Heb je interesse in de gedeelde beursstand? Neem  dan contact op met eventmanager Stéphanie De Man via sdm@vlakwa.be.

 


Lees het laatste nieuws over deze projecten
11 - 15 sep 2022

IWA World Water Congress & Exhibition


IWA Copenhagen Denmark

Direct contact met 5.000 waterprofessionals op IWA World Water Congress & Exhibition

10 maart 2022
Lees het volledige artikel