Sinds de eerste editie in 1978, wordt Pollutec (Lyon) gezien als dé ontmoetingsplaats voor milieuprofessionals. Het is een platform voor milieugerelateerde oplossingen voor industrie, steden en regio's en een springplank voor innovaties en internationale ontwikkeling.
 

Donderdag 14 oktober tussen 15:55 en 16:40 geeft ook waterinnovator Charlotte een presentatie ter plaatse in het kader van het project Water Test Network. Je vindt ons op het Water & Sanitation Forum.

Wat doet het Water Test Network?

Water Test Network is een Interreg North-West Europe project dat kmo's begeleidt om hun innovatieve watertechnologieën in een reële setting (Technology Readiness Level 5-8) te testen, te demonstreren en verder te ontwikkelen.

Daarvoor verenigt het project verschillende demonstratiesites in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in een gediversifieerd transnationaal netwerk dat zich openstelt voor technologieleveranciers van over de hele regio. Zij kunnen er aan de slag met allerhande types (afval)water en met oplossingen voor zowel rurale als stedelijke, en generalistische als specialistische vraagstukken. 

Onder de Belgische testlocaties vallen onder meer verschillende drinkwaterproductiefaciliteiten van De Watergroep en de proeftuin voeding-water VEG-i-TEC

In deze sessie nemen we je mee in de wereld van WTN, we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw kmo.

Meer weten over WTN?

 

Water Test Network staat ook op de Pollutec-beurs in HALL E6, stand 77.

Pollutec 2021 kaart

 

Andere interessante evenementen

18 - 21 okt 2021

Acumen

19 okt 2021
09:00h - 16:30h

Kennisevent Non Revenue-Water verminderen

Vlaams Administratief Centrum (VAC) Dirk Boutsgebouw - Diestsepoort 6, vlak naast het station, Leuven
24 - 26 okt 2021

G-STIC Dubai