De Water Europe Marketplace voor circulaire economie is een flexibele website om innovatieve, circulaire oplossingen te vinden en te delen rond water, energie en materialen. Het biedt een overzicht van beschikbare technologieën, producten en case studies. Je kunt er ook zelf relevante oplossingen uploaden en promoten.

De Marketplace is bovendien een plek om in contact te komen met andere actoren binnen circulaire economie. Het is gericht op probleemeigenaars, oplossingsaanbieders, investeerders en andere belanghebbenden. Je kunt er ideeën uitwisselen en  ontmoetingen  regelen om de krachten te bundelen. Je kunt dit eenvoudig doen door je te registeren op de marketplace van Water Europe.

 Benieuwd? Neem hier een kijkje na registratie.

Het gebruik van de website is gratis. Tegen een kleine vergoeding kun je ook eigen producten uploaden en geavanceerde algoritmen gebruiken ze te promoten bij relevante doelgroepen.

De Water Europe Marketplace werd voor het eerst geïntroduceerd in het NextGen-project en daarna ontwikkeld in het Ultimate-project. Nu wordt het uitgebreid onder de paraplu van B-WaterSmart. Na afloop het project wordt de site overgenomen en permanent beheerd door Water Europe.

Lees meer over het B-WaterSmart project via b-watersmart.eu

Lees meer over het project in de tweede editie van het B-Watersmart magazine


Lees het laatste nieuws over B-WaterSmart
Wat na afloop van een project? CoP-3

Innovatie binnen financiering, beheer en samenwerking. Wat na afloop van een project?

6 december 2023
Lees het volledige artikel

b-watersmart logo graphic

B-WaterSmart lanceert Europees kennisportaal voor circulaire economie en ‘smart’ watergebruik

6 december 2021
Lees het volledige artikel

b-watersmart living labs

Project B-WaterSmart uit de startblokken

8 oktober 2020
Lees het volledige artikel