RAI AMSTERDAM | 11- 14 maart 2025

Heb je interesse om je product, technologie of concept internationaal bekend te maken? Of om je netwerk uit te breiden met watertechnologieprofessionals uit meer dan 140 verschillende landen? Reserveer dan samen met de Vlaamse watersector een plaats op Aquatech Amsterdam, sinds 1968 het platform bij uitstek om kennis uit te wisselen, duurzame relaties op te bouwen en leads van hoge kwaliteit te genereren.

Aquatech hal
De Aquatechbeurs in RAI Amsterdam.
 

Wie ontmoet je op de beurs?

Aquatech trekt een divers en invloedrijk publiek aan uit de wereldwijde water- en afvalwaterindustrie. Wie loop je er tegen het lijf? Waterprofessionals, industrieleiders, experts en besluitvormers die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen en innovaties in watertechnologie en -beheer. Je ontmoet er onder andere leidinggevenden van water(aanvoer)bedrijven, industriële eindgebruikers, ingenieurs, consultants, overheidsvertegenwoordigers, onderzoekers, distributeurs, groothandelaars, systeemintegratoren en fabrikanten.

Neem deel aan de gezamenlijke Fluid Crew beursstand

Vlaanderen is op veel vlakken toonaangevend en de beurs vormt een uitgelezen moment om ons dicht bij de grens te profileren. Via een gezamenlijke stand bundelen we onze krachten en creëren we een belangrijke ontmoetingsplaats waar we de vernuftige Vlaamse wateroplossingen aan het brede publiek kenbaar maken.

Op voorwaarde dat er voldoende bedrijven interesse tonen, wil Fluid Crew hier een trekkersrol opnemen, en een aantrekkelijk aanbod doen aan de Vlaamse watersector. Op Aquatech 2025 wordt de praktische organisatie, communicatie en opbouw van een groepsstand dan volledig verzorgd door Fluid Crew. Door deel te nemen aan de groepsstand kun je profiteren van een lagere deelnameprijs en gebruik maken van gemeenschappelijke open ruimte waar je zakencontacten ontspannen kunt ontmoeten.

Heb je interesse in de gedeelde beursstand? Neem  dan contact op met eventmanager Stéphanie De Man via sdm@vlakwa.be, uiterlijk tegen vrijdag 16 februari. Daarna evalueren we de aanvragen om een beslissing te maken.

Richtprijs voor een stand op Aquatech per m2:
Ingesloten stand              € 313
Hoekstand                         € 317
Stand op kop                     € 320
Eiland stand                       € 323

Aquatech 2023 beursstanden
Enkele beursstanden op de Aquatechbeurs in november 2023.