Na het succesvolle webinar openden de aanmeldingen om lid te worden van de Fluid Crew, de naam waaronder de Vlaamse watersector zich verenigt. Zin om meer internationale aandacht te krijgen voor jouw wateroplossingen? Check. Om mee te surfen met een breed zichtbaar netwerk, dat samen Vlaanderen als waterregio op de kaart zet? Dubbelcheck!

Hoe neem je deel?

  1. Laat via het contactformulier op fluidcrew.be van je horen! Dan krijg je snel het intakeformulier toegestuurd en zijn we vertrokken. Meer dan 30 andere organisaties gingen je al voor.
  2. Bezorg het intakeformulier ingevuld terug tegen 15 maart 2023.
  3. Op 30 maart hoor je dan terug van ons, en bij een positief antwoord nodigen we je uit voor een kort kennismakingsgesprek in april. 

  4. Hou alvast ook vrijdag 12 mei vrij in je agenda, dan brengen we alle Fluid Crew leden voor het eerst samen op het Fluid Forum.

Fluid who?

Bekijk hier gratis het korte webinar Surf mee met de Fluid Crew

Onder de naam ‘Fluid Crew’ komen de Vlaamse waterorganisaties en -bedrijven verenigd naar buiten. Het aanbod? Wateroplossingen met een Vlaamse twist. De Fluid Crew vat scherpzinnig samen wat de sterktes van Vlaanderen en water zijn.

Dankzij onze fluïde aanpak zijn we koploper in enkele waterintensieve industriële sectoren. Denk maar aan Vlaamse havens die uitgroeien tot duurzame industriële clusters, of aan onze food valley met wereldwijd gegeerde producten.

Het doel van de Fluid Crew is om Vlaanderen sterker te positioneren als aantrekkelijke partner om mee samen te werken. Het is een engagement dat nu al uitwisseling en gedeeld initiatief bevordert.