Aquarama 2021 full banner


Ook dit jaar kan je Vlakwa terugvinden op de Aquarama Trade Fair, dé niet te missen vakbeurs voor waterprofessionals. Na de virtuele standen van vorig jaar, vindt het event dit jaar weer in levende lijve plaats op 30 september in de Brabanthal te Leuven.

Zit je met een concrete watervraag? Heb je nood aan advies bij de zoektocht naar de juiste subsidiekaders of partners? Of wil je graag meer weten over een lopend project? Kom dan zeker langs op de Vlakwa-stand (34) voor een gesprek met onze waterinnovators!

Bezoek Vlakwa op Aquarama 2021

Begin dit jaar gingen 4 projecten van start binnen de Vlakwa Open Call. Benieuwd om te weten hoe ze vorderen? Bezoek dan zeker ook de standen van betrokken projectpartners.

Ook vanuit Vlakwa wordt een presentatie gebracht rond ‘decentrale waterzuiveringsprojecten opzetten in de praktijk’, als onderdeel van de Vlario-workshop.

Ontdek hier het volledige workshopprogramma

 

Covid Safe Ticket

Toegang wordt enkel verstrekt op vertoon van het Covid Safe Ticket. Dit wil zeggen dat iedere aanwezige bij de ingang zijn coronapas voorlegt of een bewijs van negatieve test. Dit heeft voor gevolg dat de vakbeurs op een normale manier kan doorgaan zonder de extra coronaregels en met onbeperkt bezoekersaantal. Exposanten en bezoekers staan te popelen om opnieuw te kunnen netwerken.

Inschrijven

De beurs bezoeken is gratis na registratie. De workshops zijn betalend en daarvoor kan je je ook inschrijven via de registratiepagina van Aquarama Trade Fair. 

Registreer je voor een bezoek aan de Aquarama Trade Fair 2021 en/of het congres: watercircle.be - essenscia - VMx, Vlario, Interreg WOW!, CEBEDEAU en AquaFlanders.  Inschrijven


Lees het laatste nieuws over deze projecten
19 okt 2023
10:00h - 18:00h

Aquarama Trade Fair 2023

Brabanthal, Leuven

Aquarama Trade Fair op 19 oktober 2023 in Leuven

Mis de Aquarama Trade Fair 2023 niet

6 september 2023
Lees het volledige artikel

Vlakwa op Aquarama Trade Fair 2022

Succesvolle Aquarama Trade Fair

9 november 2022
Lees het volledige artikel

20 okt 2022

Aquarama Trade Fair 2022

Brabanthal Leuven, Haasrode

Vlakwa op Aquarama Trade Fair 2021

Geslaagde Aquarama Trade Fair

6 oktober 2021
Lees het volledige artikel

Andere interessante evenementen

11 - 15 mrt 2025

Aquatech Amsterdam 2025

RAI Amsterdam, Amsterdam