Op 30 september was het zover, opnieuw een echte Aquarama beurs in de Leuvense Brabanthal. Ondanks een geslaagde online editie vorig jaar, keken de Vlakwa-collega’s al een tijdje enorm uit naar een echte beurs in volle glorie.

Aquarama is niet zomaar een vakbeurs maar ook hét netwerkmoment voor de waterprofessionals in België. Tussen de meer dan 100 exposanten konden de talrijke beursbezoekers de Vlakwa-stand terugvinden, waar de waterinnovators graag de bezoekers te woord stonden.

Naast de beurs en de netwerking doorheen de dag, vonden er ook gerichte workshops plaats. Tijdens de Vlario-workshop ‘Decentrale waterzuivering’ gaf waterinnovator Veerle Depuydt een sessie over ‘Hoe pak je een project aan met decentrale waterzuivering?’.  De algemene boodschappen richting het publiek (steden, gemeenten, rioolbeheerders...): ‘Sta er voor open en zie de kansen, want samen kunnen we veel’. 

Vlakwa op de Aquarama Trade Fair
De Vlakwa-beursstand op Aquarama Trade Fair 2021

 

Tot slot een dikke proficiat aan de organisatoren om opnieuw een supereditie neer te zetten!

De volgende editie vindt opnieuw plaats in de Brabanthal te Leuven op 20/10/2022. Dat staat alvast in onze agenda's. Tot dan?