AQ2022

Ook dit jaar kan je Vlakwa terugvinden op de Aquarama Trade Fair, dé niet te missen vakbeurs voor waterprofessionals in de Brabanthal te Leuven.

Zit je met een concrete watervraag? Heb je nood aan advies bij de zoektocht naar de juiste subsidiekaders of partners? Of wil je graag meer weten over een lopend project? Kom dan zeker langs op de Vlakwa-stand (79) voor een gesprek met onze waterinnovators!

Vlakwa en Fluid Crew op Aquarama 22
Je vindt Vlakwa op stand 79, en daar recht tegenover de Fluid Crew (55).
 

Fluid Crew

Recht tegenover de Vlakwa-stand, vind je ook de Fluid Crew. Na een succesvolle lancering op de beurs van de International Water Association in Kopenhagen, krijgt het initiatief ook een Vlaams podium op Aquarama. Fluid Crew is een gezamenlijk initiatief vanuit de brede Vlaamse watersector, en staat open voor iedereen die zijn schouders wil zetten onder de gedachte ‘Eén druppel kan misschien geen bergen verzetten, maar duizenden wel.’ 

Meer weten? Kom langs op stand nummer 55!

Sessie Waterbewust bouwen

In het programma van Vlario hoor je alles over het project Waterbewust bouwen.

Hoe de weerbaarheid tegen droogte en overstromingen verhogen in de bebouwde omgeving door de toepassing van individuele en collectieve innovatieve technieken te verhogen? Met dit COOCK-project zoeken VLARIO, de Vlaamse Confederatie Bouw, Vlakwa, WTCB en NAV naar oplossingen die ruim toegepast kunnen worden in de gebouwensector.
 
Om 10.50 komt ook waterinnovator Veerle Depuydt aan het woord over bestaande technieken, nieuwe technologieën en innovaties.

Inschrijven kan hier!.

Andere interessante evenementen

21 okt 2022 - 4 dec 2022

Bozar-tentoonstelling Faces of Water

30 nov 2022

Interactieve opleiding Waterbarometer

5 dec 2022
13:00h - 17:00h

Studienamiddag Waterproblematiek in de Vlaamse textielindustrie

Fedustria, Sint-Denijs-Westrem